Jeg sætter min hat som jeg vil

Når hatten sidder som den skal

Jeg elsker mennesker som Linse Kessler og Jim Wegener Lyngvild, jeg elsker at de sætter deres hat præcis som de vil, ikke bange for at vise hvem de er, og hvad de står for.

De er heller ikke bange for at stikke næsen frem, og til tider få et ordentlig slag, lige mit på trynen.

I mit univers er det en kvalitet og en styrke, som jeg selv gerne vil eje og kunne.

Nogle gange kan jeg, andre gange vælger jeg den nemme løsning, for jeg kan faktisk godt være lidt konfliktsky.

At sætte sin hat som man ville kræver et på store n.....

Min blog i dag handler om at sige ja, når det skal siges ja og nej, når der skal siges nej.

Den handler også om at ture sætte ens hat som man vil, og ikke frygte blæsevejret, der indimellem kan sende den ned af gaden, i en kæmpe hvirvelvind.

Når hatten ikke sidder som den skal

Kender du det ?

Du vil gerne gøre alle tilfredse, du kan ikke lide at skuffe nogen, du er hjælpsomheden selv, du har svært ved at sige nej, og hvis du siger nej, får du dårlig samvittighed eller ændre det hurtigt til et ja, eller du har svært ved at sige nej, derfor sige du ja til alt for meget ???

Lige så stille og roligt bliver du ædt op, alle vil have en bid af dig, for du er altid er så hjælpsom, og du klare altid ærterne.

Du forsøger at være perfekt, perfekt på arbejdet, perfekt mor, perfekt hustru, perfekt mor og fars datter, perfekt healer, perfekt behandler, perfekt, perfekt, perfekt ???

Vi er ved at drukne i "DET PERFEKTE LIV", drukne.

Vi kommer længere og længere væk fra at mærke os selv, og når vi ikke kan mærke os selv, hvordan pokker tro vi så vi kan mærke andre.

Det er så ensomt at være perfekt, Hvorfor ???

Fordi intet er perfekt, der er en illusion.

Det der er ægte er kærligheden og nuet, lige nu og her.

Vi kan ikke mærke kærlighed, når vi ikke er i kontakt med os selv, når vi ikke er i kontakt med os selv, er vi heller ikke i kontakt med vores nu, og når vi ikke er i kontakt med vores nu, er vi heller ikke i kontakt med vores nej hat og ja hat.

Jeg bliver så ked af det, når jeg tilside sætter mine egen behov, blot for at gøre andre glade

Men jeg bliver endnu mere ked af det, når jeg er i et forløb med min klient, som nærmest er ved at brænde op, fordi hun eller han ikke mere ved hvem de er, hvad de står for, eller hvad der er godt for dem.

Det kræve sindssyg meget indsigt og healing, for at få en person til at se og mærke, at de er der stadig, de er bare gemt lidt væk, i det perfekte liv, som de ikke er glade for, ikke gør dem lykkelig og som er ved at krakelere.

Hvorfor???

Fordi det aldrig har været virkeligt, det har været og er en illusion.

 

Det hele startede den dag vi glemte værdigen i at sige Ja og Nej.

Der er sikkert mange grunde til at vi har glemt at holde ved vores Ja og Nej, jeg kan kun talt for mig selv, måske du kan genkende det.

Jeg har lært via min opdragelse, "Har du sagt A, må du også sige B"

Det er jo på den ene side en skøn ting at lære, for det har lært mig ikke at give op og holde på en aftale.

Men

Den anden sider er, når man er en pleaser, lære den sætning, eller handling, at du faktisk ikke må ændre, afslutte eller kommer ud af en aftale, situation eller ligende, som du sener hen kunne mærke, faktisk, burde have været et nej.

Denne sætning lære dig at blive i det der måske ikke er godt for dig.

For mit vedkommende lærde den mig også at have dårlig samtidighed fordi, hvis jeg ville ændre en aftale, fik man dette ad vide

Du ved godt at der en der bliver skuffet eller ked af det, hvis du siger nej tak, eller ikke du kommer, IK???

Skyldfølelse kan være ens alle største fjende, og tvinge en ud i forsøget om at gøre alt PERFEKT

Skyld har i mange år været med til at forhindre mig i at gøre det rigtige, hvis det ikke var for Soul Body Fusion og engle healing, bar jeg stadig rundt med den i min rygsæk.

Jeg følte mig skyldig i alt, forfærdeligt at tænke på, når det eneste jeg faktisk bare gerne vil have og give var kærlighed til alle.

Soul Body Fusion og englene satte mig fri

Det at altid føler sig skyldig, fjerner dig igen fra at sætte din hat som du vil, at sige JA, når du skal sige Ja og Nej når du skal sige nej.

Efter skylden kommer så angsten, angsten for ikke være god nok, ikke at være elsket, ikke at være an del af en familie, ikke at have nok venner, ikke at være smart nok, klog nok, tynd nok. Angst for at nogen vil se dig som en fiasko, opdage at under der perfekt gemmer du på en der på ingen måde er perfekt.

Det værste er, at fordi vi er komet så langt væk fra os selv og fordi vi lader os forføre af illusionen, opdager vi ikke at 1000, og atter 1000 har det lige som os.

Brud din illusion, lær dig selv at mærke efter, øv dig i at blive god til at sige Ja, når det er et Ja og Nej, når det er et nej, tag ansvar og mærk dig selv igen.

Når tornadoen rammer, og blæser hatten af dig

Når den dag kommer, så klap dig i hænderne, for dagen er kommet til at du skal mærke dig selv igen.

Bliv ikke forskrækket men sig tak, nogle gange skal der en del til får vi mennesker stopper os selv, ja faktisk skal vi mange gange ned for kysse bunden.

Jeg læste en gang, og kan ikke husk hvor, måske i bibelen at "Mennesket er som får"

Mit spørgsmål til dig er, hvor længe vil du blive ved med at bræge i flokken, hvornår vil du sprænge ud og sætte din hat som du vil??? 

Jeg har allerede, mange forskellige hatte jeg tager på, skifter imellem dem, og jeg øver mig stadig i at sige JA, når det er et JA og NEJ når det er et NEJ

 

Englenes Budskab til dig i dag

Du er perfekt

Du er allerede perfekt, alt hvad du behøver har du allerede.

Du kan ikke søge lykken i døde og kønsløse ting,

du kan kun finde lykken i kærlighed.

Kærlighed til dig selv og dine medmennesker, ja alt hvad der er levende på jorden.

Alt hvad der er levende på jorden har en skønhed og er allerede perfekt,

kik med dit hjerte,

åben dit hjerte og du vil se dette som den ægte sandhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *