Comments

 1. Camilla Engelhard says:

  Din skønne kvinde, så giver det mening, troede bare det var lektie stress, men nej nej, nu ved jeg hvorfor☺️ Nytårsaften er en forfærdetmig aften, vil også helst bare inde og putte mig langt væk☺️☺️

  Giver også mere mening hvorfor Melia har været så syg som hun har november og december, hun har jo for pokker også mærket “december energien”.

  Tak for dig, og for at du altid hjælper os igen og sætter ord på de ting man ikke altid selv kan😍😍

 2. Erna says:

  Hej Zalina, tak for nyt 🙂 Det giver pludselig god mening energimæssigt. Jeg følte at alt kom helt ind under huden på mig, som om jeg nærmest “var i” andres følelser/positivitet/negativitet. Det var hårdt.
  Tak for dig og det du deler.

 3. Vibeke Brynjolf says:

  jeg har ikke fejret jul og nytår siden min 18 års fødselsdag tak

  1. Zalina says:

   Hej Vibeke

   Og nu ved det meget mere om hvorfor, og kan handle på det næste år.

   December er nemlig slet ikke rar at komme igennem for sensitive sjæle.

   Engle kram og knus Zalina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *