Session 1-1

 

I 2008 begyndte jeg Clairvoyant uddannelsen og siden 2009 har jeg givet rigtig mange clairvoyance, afdødekontakt og hushealing.

Min intuition og evner er toptunede, parat til at stille mig til rådighed for dig.

På de næste sider kan du læse om, hvilke muligheder jeg tilbyder.

Min vigtigste opgave er at hjælp dig, til at kunne høre din sjæl og sjæles familie stemme. På denne måde at løfte din energi og hjælpe dig til at træffe gode beslutninger eller rense ud i gamle energier. Disse energier kan både eksistere inde i- omkring dig eller i dit hjem.

Sagt af en tidligere Fokus Sjæl;

” Zalina en time med dig, er faktisk bedre end flere timer ved min psykolog. Når jeg har været ved dig, er jeg bare så glad og rolig” (Citat Mia år 2014)

På de næste sider kan du læse om;

  • Afdødekontakt
  • Clairvoyance
  • Hushealing
  • Spirituel aften/ dag i selskab med mig